Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Podle dobře informovaného zdroje musí modelce s největšími přírodními prsy v showbyznysu Lucii Králové (42) její stále ještě ženatý milenec Jiří Šlégr (52) každý měsíc doplácet patnáct tisíc ze svého, aby vůbec přežila! Ani její ňadra, která můžete spatřit ve fotogalerii, jí tak spokojené živobytí nezajistí.

Poslanec a bývalý špičkový hokejista Jiří Šlégr, který nyní dohrává v Litvínově, dostal podle informací Super.cz kvůli příplatku Králové pěkně od plic vynadáno od své stále ještě manželky Kateřiny Šlégrové. Té se logicky nelíbilo, že Králová dostává jen o něco málo méně peněz, než kolik platí na vlastní dceru Jessicu Šlégr. Na účet manželky totiž posílá dvacet tisíc korun.

„Kateřina se neskutečně naštvala hlavně na to, že posledních pár let Jessice dával dvakrát ročně pětadvacet tisíc korun na oblečení. Holce je třináct, chce se líbit, a když jí tatínek zkrátí slíbený obnos zničehonic na deset tisíc, i když byla celý život zvyklá na úplně jinou sumu, nejde o její rozmazlenost, ale o tatínkovu neuvěřitelnou šetřivost,“ prozradila nám kamarádka Šlégrové. „Jak Kačku znám, pěkně sprostě mu vynadala,“ tvrdí přítelkyně manželky Šlégra.

„O to, kolik Jirka dává nebo nedává peněz paní Králové, se nestarám. Je však pravda, že mě rozzuřil. Když za ní jako za jedním ze svých záletů odcházel, sliboval, že se o potřeby dcery do posledního haléře postará. Vím, že má z čeho, a tak mě štve, když své slovo neplní. Když se on rozhodl odejít jinam, neměla by tím naše dcera trpět. Jako by ji za něco trestal a vážně přitom není za co,“ řekla Super.cz Šlégrová.

Šlégr, který podle našich zpráv dokonce dceři odmítl letos zaplatit krasobruslařské soustředění ve Švýcarsku, i když kvůli němu loni na svou ženu poslal sociálku, teď asi bude muset podstoupit soudní martyrium. Jeho ženě prý došla trpělivost a posílá na něj právníky, aby z něj vymohli několikanásobně vyšší výživné na dceru. „Do doby, než odběhl za Královou, na dceru dával šedesát tisíc měsíčně. Je zvyklá na určitý životní standard,“ dodala kamarádka Šlégrové.

Ta sama se ke konkrétním částkám vyjadřovat nechce, věří prý ale, že její muž dostane rozum a přestane se chovat k dceři jako k cizí. „K cizím se možná vlastně chová lépe, kdo ví. Přeju jim to, ale chci, aby on přál také svému dítěti,“ krčí rameny Kateřina Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám