Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oddával Lucii Bílou (58) při svatbě s pozounistou Stanislavem Penkem, promluvil na pohřbu Karla Gotta (†80), zná se se spoustou celebrit, které se na něj často obracejí o radu či žádají duchovní podporu. Vydal několik knih a nyní jej diváci mají možnost vidět v Ordinaci v růžové zahradě. Populární kněz Zbigniew Czendlik hraje sám sebe.

Czendlik není před kamerou žádným nováčkem. „Jedná se už o šestý nebo sedmý film či seriál, v němž jsem se objevil. Zatím jsem vždy hrál sám sebe,” říká k hereckým příležitostem. S tím, že práce před kamerou je pro něj jednodušší než kázání v kostele.

„Doteď, i po tolika letech, co jsem knězem, je pro mě hrát před kamerami jednodušší než mluvit živě před lidmi v kostele. Na hraní se totiž mohu v klidu připravit a vím, že když se něco nepovede, natočí se to znovu. Oproti tomu to, co řeknu během mše, už nelze vzít zpátky, takže jako farář mám i větší zodpovědnost. A před mší mám i větší trému než před natáčením,” přiznal duchovní, jehož diváci mohou vidět na kanále Voyo, který seriál vysílá.

Reklama

Další články

Načítám