Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Bailey McPherson se na TikToku podělila o pravidla, která mají s partnerem Zacem v manželství nastavena. Zahrnují například zákaz porna nebo přátel opačného pohlaví. Post vzbudil obrovskou pozornost a stal se virálním.

Bailey výčet uvedla větou: Pravidla, která máme s manželem v manželství a která lidi vytáčí. Podle těch nesmějí být manželé o samotě s lidmi opačného pohlaví a nesmí jim ani psát, aniž by o tom ten druhý (manžel nebo manželka) věděl.

Manželé také mají „zakázáno“ sledovat „skandální“ profily na sociálních sítích, tabu je filmová erotika a mezi pravidly mají uvedeno i to, že jeden pro druhého jsou na prvním místě, tedy před rodinou.

Lidé se v názorech rozdělili na dva tábory. Podle jednoho jsou tato pravidla „šílená“, podle jiných nevyjadřují nic jiného než vzájemný respekt partnerů.

Bailey následně doplnila, že jako vdaná žena necítí žádnou potřebu se o samotě vídat s jiným mužem a její manžel to má zrovna tak.

Reklama

Další články

Načítám