Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První živý přenos letošního ročníku SuperStar s sebou přinesl překvapení v podobě finalistů úplně první řady show Česko hledá SuperStar z roku 2004. Z deseti se jich sešlo 8 a zazpívali svůj tehdejší hit Veď mě dál.

Fanoušci návrat tehdejších televizních hvězd kvitovali, chyběly jim ale Aneta Langerová a Petra Páchová. Ty se pořadatelům omluvily. Lidé si s chutí zavzpomínali na večery, kdy sedávali u televizních obrazovek, fandili svým favoritům, posílali hlasy a vyřazování mnohdy obrečeli. Tehdejší popularita soutěže byla obrovská.

Jediné, co fanoušci televizi vyčetli, bylo, že zpěváky nikdo nepředstavil. Od jejich působení v soutěži uplynulo už 17 let, a ne všichni v šoubyznysu zůstali. Ptali se tak například na „blondýnku vpravo“, Veroniku Zaňkovou, která z finálové desítky tehdy vypadla jako první. „Já jsem musela googlovat čtyři lidi,“ přidala se do diskuze další divačka.

S nápadem sezvat původní sestavu přišel porotce Pavol Habera.

„Jako bych vyskočila z vlaku, uplynulo sedmnáct let, najednou jsem do něj naskočila zpátky a cítila jsem se úplně stejně,“ popsala Veronika Zaňková dojmy z návratu do SuperStar.

Naměkko byli i ostatní.

„Celá ta atmosféra je nezapomenutelná a já jsem šťastná, že Paľo Habera dostal tak úžasný nápad, pozval nás a já to můžu znovu zažít,“ napsala nám tehdy stříbrná Šárka Vaňková.

„Bylo krásné si opět připomenout, jaké to je tam stát. Je to taková nostalgická událost po 17 letech a jsem moc ráda, že jsem tam mohla stát skoro se všemi svými kolegy,“ doplnila Martina Balogová.

Reklama

Další články

Načítám