Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská hvězda Karol G se během pátečního vystoupení v Miami zřítila ze schodů. Pád vypadal děsivě, ale naštěstí se jí nic vážného nestalo. Skončila s modřinami a pohmožděninami.

Schody spojovaly vrchní a spodní část stage, zpěvačka je při zpěvu svého největšího hitu Ahora Me Llama chtěla sejít, špatně ale došlápla a před zraky vyprodané areny se skutálela dolů.

Fanouškům v tu chvíli zatrnulo, naštěstí se hudebnice po pár vteřinách za pomoci svých tanečnic zvedla a pokračovala ve vystoupení. „Vypadala ok, trošku plakala, ale zvládla to úžasně,“ uvedl jeden z fanoušků.

Karol G aktuálně patří k nejúspěšnějším latinskoamerickým zpěvačkám. Zúčastnila se několika pěveckých soutěží, v roce 2017 debutovala albem Unstoppable. Zmíněný hit Ahora Me Llama má na YouTube aktuálně přes 900 milionů zhlédnutí. V roce 2018 získala Latin Grammy Award pro objev roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám