Hlavní obsah
Článek

Setkání Mirky a Petra v reality show Svatba na první pohled bylo asi tím nejnapínavějším vůbec. Původně vybraný ženich totiž účast na poslední chvíli zrušil a nebylo jasné, zda se odborníkům podaří pro nevěstu vybrat partnera nového. Ale povedlo se, volba padla na sympatického vodohospodáře Petra.

O ženichovi Mirka neměla žádnou představu, aby předešla případnému zklamání. O to větším překvapením pro ni Petr byl. „Ženich je fakt super, jsem úplně spokojená,“ svěřila těsně po svatbě. Tím prvním, co ji na Petrovi upoutalo, byl jeho smysl pro humor. „Strašně mě baví, jak je vtipný, je s ním sranda. To je asi základ. Jen co jsme se začali bavit, tak jsme se spolu smáli.“

A sympatie jsou vzájemné.

„Musím říct, že to myslím fakt vážně a že se cítím šťastnější, než jsem byl předtím. Opravdu se těším na to, co tahle zkušenost, ten vztah, to pouto s druhou osobou přinese,“ řekl po obřadu. „Já vůbec nechápu, kde jste ji našli. Kde takový holky žijí nezadaný,“ smál se.

Díl překypoval dojetím, ať už páru u oltáře, či rodičů ženicha a nevěsty, které se přeneslo i na diváky. Nejeden fanoušek vzkázal, že i slza při sledování ukápla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám