Hlavní obsah
Článek

Nová řada sociálního experimentu Svatba na první pohled oddala už dva páry: prvním byli Jarda a Romana, druhým Kadri a Andrea. K oltáři nyní zamíří také Roman a Andrea a vrcholí i přípravy na čtvrtou veselku. V tomto případě se ale situace bohužel zvrtne a skončí slzami.

Jako čtvrtý pár experti vybrali Mirku (22) a Marka (25). Navzdory nízkému věku se zdá, že oba přesně vědí, co od života a partnerství chtějí: především pevný vztah.

„Překvapilo mě, že Marek má velmi dobře srovnané, co chce, právě v oblasti svého soukromého života,“ uvedl jeden z expertů, vztahový kouč Petr Jan Křen.

„Přijde mi, že dneska se nechce nikdo vázat, chce si jen užívat. Proto zkouším najít vztah touto cestou,“ svěřila Mirka.

Na setkání s Markem se blondýnka těší, tři dny před plánovanou svatbou se ale dozví, že ženicha, kterého jí vybrali, si brát nebude. Experti, kteří sami zůstali ze situace rozpačití a zaskočení, jí oznámí, že Marek musel ze závažných důvodů experiment zrušit.

Mirku to samozřejmě velmi mrzelo a smůlu oplakala.

Odborníci jí však slíbili, že pokud se rozhodne v show pokračovat, udělají vše pro to, aby jí našli adekvátní náhradu. Pokud by se jim to ale nepovedlo, dívka bude muset experiment ukončit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám