Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek Karolína Kurková (40) prodává svůj luxusní byt v New Yorku. Nemovitost, kterou pořídila v roce 2005, je v nabídce za 4,7 milionu dolarů, tedy přes 101 milionů korun českých.

Budova se nachází ve čtvrti Tribeca a konkrétně byt Kurkové nabízí krásné výhledy na řeku a okolí. Interiér je čistý, minimalistický, a přesto útulný a je odrazem modelčina vytříbeného vkusu. Kurková jej tvořila ve spolupráci s architektkou Robin Elmslie Osler.

„Karolínin šik design, úchvatné výhledy a bezkonkurenční lokalita nabízejí příležitost, které je těžké odolat,“ míní realitní makléřka. Posuďte sami pohledem do fotogalerie pod článkem.

Rodina Karolíny se v letošním roce rozrostla, po dvou chlapcích se modelka a její muž Archie Drury dočkali dcerky.

Před pár dny Kurková po necelých dvou letech přiletěla do Česka, nejen zde, ale i jinde v Evropě měla pracovní povinnosti. Zároveň je šťastná, že se může konečně setkat s rodinou. „Jsem strašně ráda, že tu jsem, že vidím rodiče, babičku, je to pro mě velmi emocionální,“ řekla Super.cz topmodelka a podnikatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám