Hlavní obsah
Článek

Režisér Peter Bebjak mu zavolal s nabídkou hezké role, a protože už spolu pracovali, Luboš Veselý ji na základě dobré zkušenosti přijal. Aniž by si přečetl scénář, v němž ho kromě jiného čekaly i sexuální scény s kolegou.

Šlo o minisérii České televize Herec s Janem Cinou v hlavní roli Standy Láníka.

„Měl bych takové scény zvažovat, ale vzniklo to tak, že mi zavolal režisér Bebjak, že má pro mě hezkou roli, a protože jsem s ním už dělal a byla to hezká práce, řekl jsem mu rovnou, že to beru. Pak mi volal manažer, že přečetl scénář a na penězích se domluvili, tak říkám, že výborný,“ popsal Veselý v show 7 pádů Honzy Dědka, kterou Prima uvede v úterý večer.

Když mu pak manažer řekl, co ho čeká, znejistěl. „Ptal se mě, jestli jsem to už četl, a protože jsem řekl, že ne, informoval mě, že tam mám nějakou lupačku, to je brněnský výraz pro sexuální scénu. A že to je s chlapem a že je tam všechno. Bez dubléra, všechno my.“

Už slíbenou práci ale nechtěl odříct, přestože ještě neměl podepsanou smlouvu. Chtěl zkrátka dodržet slovo. Což se také stalo.

„Po natáčení jsem doma tři dny nemluvil, paní mě nechala, že se snad vzpamatuju,“ dodal s tím, že poté se vše v sexuálním životě vrátilo do normálu. „Ano, pravidelný sex,“ usmíval se.

Související témata:
Luboš Veselý

Reklama

Další články

Načítám