Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé šla pod kudlu ve svých 18 letech, šlo o úpravu nosu, od té doby podstoupila dalších 13 operací. Navzdory tomu, že při té první šlo Jenně Bentley o život. Při rekonvalescenci se modelka málem udusila krví.

Vážné potíže ji neodradily, Playboy modelka má za sebou druhou operaci nosu, tři plastiky prsou, liposukci boků a břicha, brazilský lifting zadku i několik liftingů a jiných úprav v obličeji.

„Děkuji bohu, že jsem neměla vážné komplikace. Nejhorší, co se mi stalo, bylo to, že mi po operaci v noci ve spánku popraskaly stehy. Vzbudila jsem se a měla plnou pusu a krk krve, bylo to, jako bych se topila, nemohla jsem dýchat. Málem jsem se utopila ve vlastní krvi, ale ani to nebylo tak hrozné jako zkušenosti jiných - že se probudí během operace,“ míní Jenna.

Ta plánuje i další zákroky, jak sama řekla, na plastikách totiž závisí její příjem. „Plastickou chirurgii považuji za údržbu. Je to můj příjem,“ svěřila s tím, že bude pokračovat, dokud nebude spokojená. „Což nejspíš nebude nikdy, ale kdoví.“

Někdejší obyvatelka slavného sídla Hugha Hefnera Playboy Mansion se často potýká s hejty na svůj vzhled. Pro ty, kteří ji kritizují, má jasný vzkaz: „Nenutím vás se na mě dívat, takže si hleďte svého.“

Reklama

Další články

Načítám