Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O dobrých vztazích mezi exmanželem a současným mužem herečky Lisy Bonet (52), muzikantem Lennym Kravitzem (56) a hercem Jasonem Momoou (41), se toho napsalo už mnoho. Přesto fanoušky nepřestává překvapovat - v tom dobrém.

Naposledy se na téma přátelství těchto dvou hvězd rozepsali u fotky, jíž Kravitz Momoovi gratuloval k narozeninám. „Vše nejlepší. Jedna rodina. Jedna láska,“ napsal interpret hitu American Woman.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Love to see it. #CommentsByCelebs

Příspěvek sdílený Comments By Celebs (@commentsbycelebs), Srp 1, 2020 v 3:35 PDT

Jeden z fanoušků pak reagoval, že i když to asi nebylo vždycky snadné, obdivuje a fandí tomu, že spolu dva muži dokážou vyjít se ctí. Na to mu Kravitz odpověděl, že naopak: od začátku mezi ním a Momoou panovala pohoda. „Je to požehnání,“ dodal zpěvák.

V komentářích se pak rozběhla debata, že tahle rodina má opravdu velké štěstí. „Představte si, že by to tak bylo v případě všech rozvedených rodičů. Jen si představte, kolik tisícovek dolarů bychom ušetřili na terapiích,“ žertoval jeden z fanoušků. „Bože, Lisa Bonet je opravdu klikařka,“ napsal další.

Herečka má s Kravitzem jednatřicetiletou dceru Zoe, s Momoou pak třináctiletou Lolu a jedenáctiletého Nakou-Wolfa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám