Hlavní obsah
Článek

Do svého soukromí pouští fanoušky jen vzácně, nyní zpěvačka Sia (44) udělala výjimku, když v rozhovoru pro radiovou stanici Sirius XM uvedla, že na konci loňského roku adoptovala dva kluky.

„Minulý rok jsem adoptovala dva syny. Tehdy jim bylo 18 let, dnes je jim devatenáct. Už vyrůstali z možnosti pěstounské péče a jo, miluji je,“ svěřila Sia.

Právě synové jí tak dělají společnost v karanténě. „Pro oba je to těžké, pro jednoho tedy víc než pro toho druhého. Ale oba teď dělají věci, které jsou pro ně dobré, hodně se vzdělávají,“ dodala. Jména chlapců nezveřejnila.

To, že adoptovala syna, zpěvačka řekla už v lednovém rozhovoru pro GQ. Šlo ale jen o kratičkou zmínku utopenou v odpovědi na otázku ohledně jejího milostného života. Na konto DJ a producenta Dipla uvedla: „Napsala jsem mu a řekla, že je jedním z pěti lidí, kteří mě přitahují. Že jsem se rozhodla být do konce života single, a že jsem právě adoptovala syna a na vztah nemám čas. Ale kdyby měl zájem o nezávazný sex, tak ať se ozve,“ uvedla.

Zahraniční média také připomínají, že už loni v květnu zpěvačka tweetovala o tom, že by ráda adoptovala šestnáctiletého Dasaniho z dokumentu HBO Foster o pěstounské péči.

Reklama

Další články

Načítám