Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když soutěžící StarDance o podzimních sobotních večerech vstupují na parket, divákům v publiku i doma u obrazovek se z té krásy a noblesy až tají dech. V dokonale padnoucích šatech a ženy bezchybně nalíčené a učesané vypadají v záři reflektorů skvěle. Nahlédněte do míst, kde se rodí ony „hvězdy, které tančí“.

K tomu, aby soutěžící na kamerách dobře vypadali, jim dopomáhá tým profesionálů. Tomu velí skrze líčení Pavel Bauer a přes účesy Blanka Hašková.

Televizní přenos začíná v osm hodin večer, soutěžící a ostatní se ale scházejí už dlouho předtím. O půl druhé odpoledne je generálka, kde už musejí být všichni v šatech a přichystaní, jako by se jelo naostro. Před „přímákem“ pak každého čekají ještě poslední úpravy a dolaďování případných nedostatků.

První velkou zkoušku přitom soutěžící mají už v pátek, té říkají „projížděčka“, na rozdíl od generálky je bez diváků a soutěžící ji tak mohou absolvovat v civilu.

Na ruch, který před televizním přenosem panuje v zákulisí, se podívejte na fotkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám