Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhé kolo StarDance přineslo první vyřazování. Z deseti soutěžních párů byli podle hlasování poroty a diváků nejslabší Nora Fridrichová (46) a Jan Kohout.

Fridrichová a Kohout tančili jako první, a to tango. Od poroty si vysloužili 24 bodů.

„Přiznám se, že jsem byla zvědavá, jaké to bude - a je to dost hrůza. No ale řekla bych, že je to po právu, protože nejslabší musí dostat padáka a musí jít ven,“ řekla Fridrichová bezprostředně po vypadnutí.

„Teď už to, že jsem nemehlo, mám stvrzeno i úředně, ale já jsem o tom, popravdě řečeno, byla přesvědčena už od začátku. Takže já v šoku nejsem,“ dodala s tím, že ji to mrzí spíš kvůli Honzovi. „Protože se mnou měl strašně práce a snažil se,“ dodala.

„Já musím říct, že Nora není žádné nemehlo a že se určitě snažila a šlo jí to velmi dobře. Je škoda, že jsme skončili, určitě bych si zatančil ještě víc tanců, ale co se dá dělat,“ doplnil ji Kohout.

Celkem dnes soutěžící předvedli tři tance, kromě tanga také waltz a čaču.

Porota ve složení Richard Genzer, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Zdeněk Chlopčík veskrze chválila, shodovala se zejména v tom, že soutěžící od úvodního kola, které bylo zasvěcené Karlu Gottovi, ušli značný kus cesty.

Souhlasíte s verdiktem poroty a diváků?
Ano
73 %
Ne
27 %
Celkem hlasovalo 27327 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám