Hlavní obsah
Článek

Svou postavu se nikdy nebála ukázat, a ani těhotenství na tom zřejmě nic nezmění. První fotku z ranku body positivity Ashley Graham (36) sdílela záhy po oznámení, že s manželem Justinem Ervinem čekají první dítě. A jak jsou fanoušci u Ashley zvyklí, nejde o žádné vymazlené a filtry upravené selfíčko.

Naopak, Graham zveřejnila detail záběr boku posetého striemi, za což sklidila obdiv i drsnou kritiku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

same same but a little different

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham), Srp 18, 2019 v 9:07 PDT

Zastánci fotky, kteří převažovali, modelce děkovali za upřímnost, kritikové se pak ptali, jestli je vhodné něco takového sdílet do veřejného prostoru.

„To, co vidím, je sebevědomí, sebepřijetí a inspirace pro všechny, kteří cítí nejistotu kvůli svým tělům,“ píše se v jednom z kladných příspěvků.

A příklad negativního komentáře: „Nikdy nepochopím tu potřebu ukazovat tělo cizím lidem. Málo respektu k sobě samé a nedostatek rodičovského cítění. Čeho chcete dosáhnout? Být porno herečkou? Je to nechutné a nevhodné. Když tohle neděláte v obchodě při nákupu, nedělejte to ani online. Internet je veřejným místem.“

Další z kritiků poukazuje na nevhodnost zveřejňování obnažených fotek: „Je dobrý nápad nechat mladé holky si myslet, že se musejí na Instagramu ukázat nahé, aby se cítily hezké a uznávané? Ale no tak...“.

Ke kterému názorovému táboru se řadíte vy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám