Hlavní obsah
Článek

Linda Lusardi se proslavila v 80. letech jako tzv. dívka ze strany 3, spoře oděná modelka okupující třetí stránku britského bulváru The Sun. Dnes je jí 60 roků a hrdě hlásí, že se do stříbrných retro bikin, které na jedno z focení oblékla, pořád vejde. Pózovala v nich pro magazín Best.

„Nemůžu uvěřit, že mám na sobě stejné blyštivé bikiny, ve kterých jsem tehdy fotila. Našla jsem je v podkroví při úklidu, a pořád sedí,“ radovala se Lusardi.

Lusardi se proslavila v 80. letech jako dívka ze strany 3

Stříbrné bikiny, v nichž tehdy fotila, jí padnou i dnes

Tajemstvím jejích křivek jsou prý hlavně dobré geny. „Mamince Lile je 86 let a pořád nosí velikost 8 a můj otec, který bohužel před pár lety zemřel, byl ve skvělé formě. Svou váhu samozřejmě sleduji, ale mám štěstí na rychlý metabolismus,“ uvedla v rozhovoru pro zmíněný magazín.

Její míry ale nejsou tak neměnné, jak se může zdát. Ještě loni, na prahu šedesátky, bojovala s váhou. I když spíš v hlavě.

„Navenek jsem nevypadala tlustá, ale oblékala jsem se, abych se schovala a necítila jsem se pohodlně. Z džínů mi přetékaly faldy, stejně jako z podprsenky. Kamarádka mi řekla, co čekám, když mi bude 60. Ale odpověděla jsem jí, že to přece neznamená rezignovat na svůj vzhled. Chci být tou nejlepší verzí sebe samé,“ svěřila Lusardi s tím, že začala víc cvičit a užívat doplněk stravy, který jí pomohl shodit kila před svatbou, po dětech i v době aktivního modelingu.

Související témata:
The Sun

Reklama

Další články

Načítám