Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký zpěvák Tasi Malaki, známý také jako Toko Tasi, byl zabit při střelbě, k níž došlo o víkendu v Los Angeles. Muzikantova smrt byla potvrzena také na jeho oficiální facebookové stránce.

Toko Tasi zemřel na losangeleské ulici

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The last time I saw Toko Tasi was when this picture was taken back in June 2017. Me & @inthebarrelphoto drove up north to his house & spent over 5 hours interviewing him on camera for @thepierorg — There was laughing & serious exchanges that included crying! Tasi was full of soul, heart, pride, passion & he wore all of it on his sleeve & you could hear & feel it pour out in his music. I first heard about Tasi as being the star of the Sublime “What I Got” music video (he was the one on the longboard, skating). I continued to follow him as he collaborated on music with @slightlystoopid to releasing his own discography of music—He was so F’ng talented, he treated me like family, & always with respect. My heart goes out to his family & loved ones. #RIP #TOKOTASI ❤️

Příspěvek sdílený OGMP760 (@ogmp760), Srp 11, 2019 v 7:59 PDT

„Pozdě v noci 10. srpna byl Toko Tasi bezdůvodným násilím v Long Beach v Kalifornii odeslán pryč z této Země. Byl pyšným otcem Bubbles (přezdívka dcery Lily, píší americká média - pozn.), milovníkem muziky, který žil svůj život naplno,“ stojí v postu na zpěvákově Facebooku a pokračuje informací, že se chystá benefice na podporu rodiny.

Zpěvák byl postřelen do horní části těla, uvedla policie na tiskové konferenci, a navzdory snaze zasahujících orgánů byl prohlášen za mrtvého. Motiv střelby není znám, stejně jako totožnost střelce. Z místa činu lidé viděli odcházet muže.

Na místě neštěstí se hromadí květiny, svíčky a vzkazy fanoušků.

Toko Tasi patři k představitelům reggae žánru, hudebně spolupracoval např. s kapelou Slightly Stoopid nebo se zpěvákem Bradleym Nowellem z kapely Sublime.

Reklama

Další články

Načítám