Hlavní obsah
Článek

Televize Prima rozjela natáčení pokračování krimiseriálu Polda. Ve čtvrté sérii se mohou diváci těšit na Davida Matáska, Igora Orozoviče, Jiřího Vyorálka, Janu Kolesárovou, Ondřeje Pavelku nebo nováčka Vladimíra Polívku. Zahraje si poručíka Vojtěcha Urbana alias Juniora.

„Nikdy jsem nedělal projekt, ve kterém mám devadesát pět natáčecích dní a jsem téměř v každém obraze. Je to velká zodpovědnost, musím být připravený na každý další den. Je to pro mě nová zkušenost, a zatím to zvládám,“ říká Polívka.

S tím, že jedním z důvodů, proč na nabídku kývnul, byl kolega Matásek. „Je s ním zábava. Jeho postava je skvělá a Junior je mu dost podobný. Bude tak často nastávat střetnutí jejich eg. Vojta je hodně jako Michal Bříza (Matáskova postava - pozn.) zamlada,“ dodal.

A špičkují se prý nejen na kameru, ale i mezi klapkami. „První natáčecí den jsem měl nabít pistoli a byl s ní nějaký problém, protože mi ta nábojnice pokaždé vypadla. Když se to stalo už počtvrté, jen se od Davida ozvalo: No jo, kdyby tady byl Igor, ten uměl natahovat pistole! Umíme si prostě ze všeho vystřelit,“ dodal Polívka.

Na obrazovkách se seriál Polda objeví příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám