Hlavní obsah
Článek

Ve společnosti se spolu téměř neukazují, a když je fotografové zastihnou na ulici, snaží se co nejrychleji zmizet z dohledu. I pro některé fanoušky Macaulayho Culkina (43) tak možná bude překvapením, že herec není sám. Už víc jak dva roky se vídá s Brendou Song.

Brunetka jej doprovázela i na natáčení podcastu v rámci Culkinova projektu The Bunny Ears (Králičí uši), respektive z jeho natáčení. Odchod ze sálu Largo byl trochu narušený fanynkou, která se na Culkina vrhla jako velká voda. Možná i proto se ani Macaulay ani Brenda netvářili moc přívětivě. Rychle nasedli do auta a odjeli.

Herec, jehož proslavila role Kevina ve filmu Sám doma, romantickými slovy na konto Song šetří. V nedávném interview ji označil za „speciální kamarádku“.

Na zmíněné natáčení dorazila mimo jiné i Culkinova kmotřenka Paris Jackson (26) s přítelem Gabrielem Glennem. Ta teď pro změnu čelí mediální pozornosti kvůli filmu Leaving Neverland, ve kterém dnes dospělí muži obviňují jejího otce Michaela Jacksona ze zneužívání. Před pár dny se v amerických médiích objevila zpráva, že se Paris pokusila o sebevraždu. Modelka ji však popřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám