Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička Amy Schumer (42) neprožívá právě lehké těhotenství. Od jeho začátku trpí velkými nevolnostmi, nadměrným zvracením a dalšími zdravotními potížemi s nimi spojenými (odborně se tento stav nazývá hyperemesis gravidarum), několikrát rušila pracovní program, stejně tak několikrát skončila v nemocnici. S fanoušky sdílí svou cestu se všemi jejími útrapami. Nebála se ani natáčet se přímo při zvracení a video pak sdílet. To už sice bylo pro někoho až moc, rozhodně se jí však nedá upřít upřímnost.

Přestože před pár dny opět zrušila avizovaná stand-up vystoupení, není Amy upoutaná na lůžko a může si dopřát aspoň procházku s manželem Chrisem Fisherem. V černém tílku, které měla na sobě, vyniklo už pokročilé těhotenství. To svým followerům ve středu předvedla i „naostro“, když sdílela snímek z focení pro The New York Times, na němž nahá v parku honí kachny. „V chladném neworleanském ránu je nejlepší honit kachny, bez ničeho, co by vás táhlo z zemi, kromě dítěte,“ napsala k snímku.

Jeho, respektive jejich autorkou je newyorská fotografka Heather Sten, která z téhož focení pro změnu sdílela barevný snímek, na kterém si Schumer travou kryje prsa.

Článek se zmiňovanými fotkami vyšel na webu listu ve středu s titulkem Amy Schumer se nestará o to, co si myslíte (alespoň ne moc). Komička v něm mimo jiné uvedla, že od začátku těhotenství dle svého střízlivého odhadu zvracela asi 980x.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám