Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedělní předávání cen filmových kritiků v Santa Monice se neobešlo bez španělského hereckého matadora Antonia Banderase (63). Ten byl nominovaný za roli Picassa v kategorii seriál nebo televizní film, a i když nominaci neproměnil, už při příchodu si vysloužil velkou pozornost svým doprovodem, partnerkou Nicole Kempel (38) a její sestrou dvojčetem Barbarou. Herec na koberci, tentokrát modrém, pózoval s oběma.

Ještěže každá zvolila jiný outfit, jinak by se možná mohl splést i sám Banderas. Nicole a Barbara jsou totiž úplně stejné. A tak se ten večer poznávacím znamením stala dlouhá černá sukně a korzet s leopardním vzorem u první zmíněné a tmavě modrá róba u druhé.

Fanoušky španělské hvězdy jistě víc než módní záležitosti zajímají ty filmové, letos budou mít žně. Banderase čekají tři velké premiéry, a to snímků Dolor y gloria, Noví mutanti a The Laundromat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám