Hlavní obsah
Článek

Po banketu pro nizozemského krále a královnu bylo výroční předávání Tusk Conservation Awards (ceny za práci pro zachování přirozeného prostředí v Africe) další významnou příležitostí, na které se vévodkyně Kate po skončení mateřské dovolené s nejmladším potomkem, princem Louisem, objevila.

Na galavečer oblékla tyrkysovou róbu od své oblíbené návrhářky Jenny Packham, již na sobě poprvé měla před šesti lety na koncertě v Royal Albert Hall. Jelikož je po třech porodech stejně útlá jako v době před mateřstvím, stále jí dokonale sedí.

Kate obecně vypadá v posledních letech stále stejně, a kdybychom vám dali hádat, které v článku užité snímky byly pořízeny dřív, podle ní byste to nejspíš nepoznali. Odpověď byste našli u prince Williama (41), kterému za uplynulých šest roků prořídly vlasy. Na toto téma občas sám zažertuje. Například při návštěvě barber shopu před pár lety vévoda kadeřníkovi potřásl rukou se slovy: „Nemám moc vlasů, takže vám asi nedám moc vydělat“.

Vévoda z Cambridge je dlouholetým patronem organizace Tusk. Ve svém proslovu varoval před dramaticky se měnícím životním prostředím a promluvil o povinnosti člověka je chránit. „Je jedno, jestli žijeme ve městech nebo na vesnicích, týká se to nás všech. Je naší zodpovědností a povinností vůči další generaci snížit rozsah, jímž drancujeme přírodní zdroje,“ uvedl mimo jiné.

Reklama

Další články

Načítám