Hlavní obsah
Článek

Ruský herec Ivan Krasko (87) rozhodně neztrácí čas! Když se ukázalo, že mu manželství s o bezmála 60 let mladší Nataliou, již si bral s velkou pompou a za pozornosti médií před třemi lety v Petrohradu, nevyhovuje, našel si jinou. Ta je přitom ještě o rok mladší než jeho manželka!

A kmet nepřestává překvapovat. Vztah se sedmadvacetiletou Juliou navázal poté, co prý manželka dlouhodobě odmítala sex a možnost mít s ním děti. „Od začátku našeho manželství jsme měli sex jen zřídkakdy, protože má žena nechtěla otěhotnět. Dítě je důkaz lásky. Všichni manželé by měli mít dítě,“ míní herec.

A zatímco jiní muži v jeho věku si hrají s vnoučaty, on si našel milenku. Nebo spíš ona jeho, vyhlédla si jej v divadle. „Měsíce jsem chodila na Ivana do divadla. Tam jsme se potkali a začali se bavit. Později mě pozval na rande,“ řekla Julia. „Je tak sexy! Vím, kde a jak se ho správně dotknout. Když jsem to udělala poprvé, reagoval, jako by deset let neměl sex,“ svěřila velmi otevřeně mladá žena, která má jasný cíl: „Chci být jeho novou manželkou. Chci s ním mít děti. Já budu s tímto neskutečným mužem.“

Ambiciózní plán by jí ale mohla zkazit Natalia, která se do rozvodu nehrne. Navzdory uvedenému prý svého muže stále miluje. A děti odmítá z finančních důvodů. „Nechci se stát svobodnou matkou, děti znamenají odpovědnost a my ani nemáme vlastní byt,“ říká. Manželé totiž žili v bytě u Kraskova vnuka.

Ruský herec má z předchozích tří manželství tři syny a dvě dcery.

Reklama

Další články

Načítám