Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Anežku Rusevovou (31) znají televizní diváci ze seriálu Ulice, příležitost dostala i v kriminálním Atentátu. A ne ledajakou. V epizodní roli došlo i na vášnivou milostnou scénu a svlékání.

Zkušenosti s milostnými scénami už Anežka má, navíc prý nepatří k herečkám, které by s tím dělaly potíže. „Když to musí být, tak to prostě zahraju. Ale myslím, že nikdo si takové scény vyloženě neužívá. Ptala jsem se tenkrát pana režiséra, jestli je to vážně nutný a musí to být. Škemrala jsem alespoň o spodní prádlo, ale neprošlo to. Muselo to být!“ sdělila, že byl Jiří Chlumský neoblomný.

Scéna se pak herečce připomněla ještě dlouho po jejím vzniku. „Na dotočné jsem se představovala s jedním střihačem a on povídá: ‚Vy mě neznáte, ale já vás znám velice důvěrně‘. To je pak blbá situace. Střihače na place herec nevidí, ale on vidí všechno. Fakt všechno! To jsem zrudla a myslela jsem, že se propadnu do země,“ směje se dnes herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám