Hlavní obsah
Článek

Její sestry-dvojčata Ashley (31) a Mary-Kate (31) jsou sice zatím stále o něco „slavnější“, ale už i Elizabeth Olsen (29) o sobě dává hlasitě vědět. Jako jedna z hvězd filmu Avengers: Infinity War ani nelze jinak.

Přestože si devětadvacetiletá herečka v rozhovoru pro magazín Elle naoko postěžovala, že její kostým ve zmíněném filmu byl v oblasti dekoltu moc odhalující a že byla jedinou ženou na place, která ukazovala hrudník, výstřihů se zjevně nebojí. V tom, který zvolila pro návštěvu show Jimmyho Kimmela, se její kolega Winston Duke přímo utápěl pohledy. A to ještě oproti tomu, který vynesla loni v Cannes, nic nebylo.

K Avengers: Infinity War nakonec dodala: „Je to o ikonické imagi, protože takové tyto filmy jsou ... A myslím, že to bylo i cílem kostýmů, ne reprezentovat běžnou ženu,“ uvedla herečka, jež si ve snímku zahrála se samými hvězdami - s Robertem Downeym Jr., Chrisem Hemsworthem, Markem Ruffalem, Chrisem Evansem, Scarlett Johansson, Benedictem Cumberbatchem, Idrisem Elbou nebo Zoe Saldanou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám