Hlavní obsah
Článek

Jméno Charlize Theron je momentálně skloňováno v souvislosti s novinkou Tully, v níž ztvárnila vyčerpanou trojnásobnou matku Marlo. Postava ve filmu porodila, a tak aby herečka působila věrohodně, musela přibrat. Theron nabírala poctivě, víc než 22 kilo. „Chtěla jsem se vžít do kůže té ženy. A myslím, že tohle byla ta cesta se jí přiblížit a pochopit ji,“ uvedla.

Nabraná kila si pochopitelně nechtěla nechat, takže jen co natáčení skončilo, naběhla do posilovny. Hubnutí nešlo snadno, herečka v jednom rozhovoru přiznala, že ji to stálo skoro rok a půl dřiny, než se dostala zpět na původní váhu.

A byly to i nervy. Při nabírání, i při shazování. Poprvé ve svém životě prý čelila depresím. „Jedla jsem hrozně moc zpracovaného jídla a pila limonády plné cukru,“ trápilo Theron, která se ale s nabíráním nepotýkala ve své kariéře poprvé.

Kalorie do sebe cpala i kvůli filmu Zrůda, za který nakonec získala Oscara. Jenže to bylo před patnácti lety. „Tělo je ve 27 letech jiné než v třiačtyřiceti. Teď jsem měla strach, říkala jsem si, že to (hubnutí - pozn.) trvá nějak dlouho,“ vyprávěla s tím, že po Zrůdě to šlo hladce. „Stačilo vynechat svačinu a bylo to,“ dodala herečka.

Theron je sama matkou dvou dětí, které si adoptovala, syna Jacksona (6) a dcery August (3). „Malá byla přesvědčená, že mám v břiše miminko,“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám