Hlavní obsah
Článek

Její tvář i tělo patří v branži k nejznámějším, vydobyla si označení supermodelky a na kontě má několik prvenství (byla například první černošskou modelkou, která se objevila na obálce magazínu Time, stejně tak obálku francouzské mutace Vogue ozdobila jako první ‚čokoládová‘ modelka). I Naomi Campbell (53) však v nedávném rozhovoru přiznala, že si dlouho nebyla sama sebou jistá.

Řeč na to přišla při interview s Piersem Morganem a Susannou Reid v Good Morning Britain o trendu sdílet na sociálních sítích odvážné, případně rovnou nahé fotky. „Je to jejich věc, jestli to tak chtějí,“ řekla a přiznala: „Trvalo mi roky, než jsem se začala cítit dobře při předvádění nebo focení prádla.“ Do celkem odvážného pózování s partnerem, jímž je o 12 let mladší raper Skepta, pro magazín GQ ale šla a i v minulosti se před objektivem několikrát svlékla.

Přestože na profi fotkách či na snímcích ze společnosti, kterým předchází dlouhá příprava a péče maskérek, vypadá Naomi vždy skvěle, snímky ze svého soukromí sdílí jen s opatrností a dává si pozor, aby neukázala příliš. Zřejmě proto, aby nedala prostor jakýmkoli spekulacím (třeba té, že jí ustupují vlasy).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám