Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadu This Morning bylo v úterý ráno veselo. Když se jeho moderátoři Holly Willoughby a Phillip Schofield bavili s kolegyní Sharon Marshall, jež v ranní relaci působí jako zpravodajka z oblasti seriálů, lifestylových a zábavních pořadů, svěřila jim ve vysílání radostnou novinu. Ve svých 46 letech čeká první dítě. Je ve 14. týdnu těhotenství.

„Jsem těhotná. Nejspíš tady budu říkat všechno špatně, ale jsem šťastná. Tohle jsou slzy štěstí,“ rozplakala se Sharon a byla k nezastavení. „Nevím, proč jsem tak dojatá,“ řekla. Její kolegyně Holly, dvojnásobná máma, jí pak poradila, aby si zvykala, že se toho jen tak nezbaví.

Dítě Marshall čeká s manželem Paulem Fletcherem. „Paul je velmi šťastný, oba jsme nadšení a nemůžeme se dočkat,“ dodala.

Matkou v pokročilém věku se stala i její australská kolegyně Sonia Kruger, která svou první dceru porodila na prahu padesátky, a kapitolou samou o sobě je pak zpěvačka Janet Jackson, která se stala prvorodičkou po padesátce.

Reklama

Další články

Načítám