Hlavní obsah
Článek

Loni v říjnu se začalo povídat, že herečka Gillian Anderson (49) randí se spisovatelem a dramatikem Peterem Morganem (54), autorem úspěšného seriálu The Crown o královně Alžbětě II. Sama to nikdy veřejně nepotvrdila, na premiéře druhé řady zmíněného seriálu z produkce Netflixu však nechyběla. Dorazila i se svou dvaadvacetiletou dcerou Piper.

Zatímco prvně zmíněná se dostavila v černém, figuru kopírujícím overalu, druhá v krátkých červených šatech. Pokud máte dojem, že díváte spíš na sestry než matku s dcerou, nejste sami. Piper Maru Klotz, jak zní celé jméno blondýnky, působí starší, Gillian zase velmi svěže a mladistvě.

Jedinou dceru má herečka z prvního manželství s televizním uměleckým ředitelem Clydem Klotzem, další dvě děti, devítiletého Oscara a sedmiletého Felixe, má pak ze vztahu s Markem Griffithsem. Hereččino druhé manželství zůstalo bezdětné.

Peter Morgan má pět potomků z manželství s Annou Karolínou Schwarzenbergovou, dcerou knížete Karla Schwarzenberga. I Morgana na premiéru doprovodila dcera, a tedy Schwarzenbergova vnučka, osmnáctiletá Gioia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám