Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadlo Bez zábradlí dlouhodobě podporuje Nadační fond Slunce pro všechny. Ten na rok 2018 připravil nový kalendář s názvem „Pojďte si s námi hrát“. K onomu hraní ze stránek vybízejí herci ze zmíněného divadla jako Karel Heřmánek, Zdeněk Žák a Dana Morávková (52) spolu s dětmi z nadace. Slavnostní křest kalendáře proběhne v úterý 21.11. vpodvečer v kavárně divadla.

Křest doprovodí zpěvem a hudbou Zuzka Žáková, Nikol Kouklová, Jakub Baierle, Vladimír Albrecht a Kateřina Procházková a slovem pak dlouholetá patronka Hana Heřmánková a také ředitelka fondu Blanka Dvořáková. „Nadační fond Slunce pro všechny a já osobně si velice vážíme dlouhodobé spolupráce s Hanou Heřmánkovou a s herci a zaměstnanci Divadla Bez zábradlí. Domnívám se, že nám všem přináší radost a obohacuje nás o hezky prožité chvíle. Letošní kalendář je toho důkazem. Přála bych si, aby se líbil a potěšil i mnoho diváků divadla,“ uvedla Dvořáková.

Kalendář děti fotily ve všech prostorách divadla, rolí fotografů se ujali Zdeněk Žák a Michal Slovák za přispění Zuzky Žákové. „Chtěli jsme nafotit kalendář, který není statický, ale plný života, který by ukázal, že i děti s handicapem se mnohdy dokáží bavit lépe než děti bez něj,“ říkají.

Kalendář lze obdržet jako poděkování za příspěvek do Veřejné sbírky Nadačního fondu Slunce pro všechny, jejíž celý výtěžek bude věnován na nákup didaktických a interaktivních

pomůcek pro školu Slunce a Centrum služeb Slunce všem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám