Hlavní obsah
Článek

O Jenně Dewan Tatum (36) se často píše jako o ‚manželce Channinga Tatuma‘. Tou samozřejmě je, ale také úspěšnou tanečnicí, porotkyní soutěže World of Dance a herečkou. Jako taková, tedy úspěšná a známá žena, předávala spolu s komikem Billym Eichnerem jednu z cen na American Music Awards.

Na takový večer nelze podcenit přípravu garderoby, zvlášť když stojíte na pódiu a upínají se k vám oči všech přítomných, z nichž velkou část tvoří světové celebrity. Jenna ji nepodcenila a svou tancem vyrýsovanou postavu prodala ve zlaté róbě od Juliena Macdonalda, odhalující hrudník, záda a částečně i nohy díky průhlednému řešení sukně.

V losangeleském divadle Microsoft byly v neděli rozdány ceny pro hudebníky napříč žánry. Nejvíc bodoval Bruno Mars, jenž se stal umělcem roku a zvítězil i v dalších kategoriích, dále Lady Gaga, Drake, Imagine Dragons, Beyoncé či Coldplay.

A vystoupilo mnoho dalších včetně Christiny Aguilery či Pink, která předvedla dechberoucí show, když zazpívala zavěšená na stěně výškové budovy naproti divadlu Microsoft (ale i ‚normálně‘ na pódiu s Kelly Clarkson). Pro obě zmíněné, Aguileru i Pink, mimochodem Jenna také pracovala jako tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám