Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman kapely Maroon 5 Adam Levine a jeho žena, modelka Behati Prinsloo (34), čekají druhé dítě. Zprávu pár zveřejnil na sociálních sítích. U fotky Behati v plavkách s vystouplým bříškem už se kumulují komentáře s gratulacemi. Zpráva přichází rok po narození jejich prvního dítěte, dcery Dusty Rose.

Levine a Prinsloo jsou v Americe velmi populární pár. Jako krásní a ve svých oborech úspěšní lidé jsou vděčným objektem fotoaparátů a vzorem pro mnoho fanoušků. Ty Adam sbírá jako frontman populární kapely Maroon 5, jemuž v roce 2013 spadl do klína i titul pro nejpřitažlivějšího muže planety, Behati zase na přehlídkových modech a v kampaních. Nejen jako andílek značky Victoria´s Secret.

À propos, zatím není jasné, zda se Behati zúčastní módní show přehlídky VS, letos v Šanghaji, která se kvapem blíží. I módní magazín Vogue spekuluje, že možná vynechá. Tak uvidíme. Těhotenské bříško ale ani na přehlídce spodního prádla není hendikep, jak předvedla Irina Shayk, která své těhotenství odtajnila právě během loňské show na mole v Paříži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám