Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není výjimkou, když si muži zajdou na módní přehlídku. Zvlášť když je řeč o hercích, a tak prestižní záležitosti, jakou je New York Fashion Week. Herce Jamieho Foxxe bychom ale čekali spíš v doprovodu jeho odtajněné partnerky Katie Holmes než s kolegou Keenenem Ivorym Wayansem. Vždyť na jejich debut ve společnosti čeká, s trochou nadsázky, celý šoubyznys. Přehlídka návrhářky Sherri Hill, během níž v Gotham Hall odprezentovala svou kolekci pro jaro a léto 2018, ale k tomuto účelu neposloužila.

Foxx přišel sám a nejspíš byl rád, že na akci potkal svého kolegu. Důvod účasti obou pánů na přehlídce módy pro ženy byl prostý: předváděly zde jejich dcery. Hill si z množství adeptek pro svou show vybrala i třiadvacetiletou Corinne Foxx a jednadvacetiletou Nalu Wayans.

Kolik takových akcí slavné táty ještě čeká, nevíme, ale pokud se všechny jejich dcery dají na modeling, tak hodně. Zatímco Foxx, vlastním jménem Eric Marlon Bishop, má kromě Corinne ještě mladší Annalise, Wayans má k Nale další tři holky. A jednoho kluka k tomu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám