Hlavní obsah
Článek

Kolik toho má Toni Garrn přečteného, nevíme, mnohem lépe dohledatelné jsou její modelingové aktivity (práce pro Dior, Calvin Klein, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Victoria´s Secret...). Četbu a pózování nyní spojila v seflíčko, na němž kniha posloužila místo vrchního dílu bikin. Nabokovově Lolitě se tak dostalo nečekané prezentace.

Kromě toho, že fotí a čte, nebo s knihou alespoň pózuje, se Garrn dala také na herectví. O projektu, v němž se objeví, podala informace na Instagramu. „Film, na němž jsem pracovala celý měsíc v Atlantě, je Edge of the Blade, tragický pravdivý příběh Oscara Pistoria a Reevy Steenkamp. Zabití této inteligentní a krásné duše mě vtáhlo zpět do roku 2013, kdy se to stalo. A jsem velmi poctěná, že hraju Reevu,“ napsala Toni.

Kdo ztvární Pistoria, není potvrzené, ale mohl by to být jihoafrický herec Andreas Damm. Na sociálních sítích obou se objevuje dost společných snímků. „Inspiruje. Každý den. Díky Toni Garrn, že jsi byla tak velkorysá, zábavná a obětavá herecká partnerka. A taky divná,“ napsal kolegyni.

Oscar Pistorius je jihoafrický tělesně postižený atlet, paralympijský reprezentant, který v roce 2013 zastřelil přes dveře do koupelny svou přítelkyni Reevu Steenkamp. Podle obhajoby myslel, že střílí na zloděje. Soud ho nakonec poslal na šest let do vězení.

Reklama

Další články

Načítám