Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi aktivitami této čtyřiadvacetileté americké umělkyně sice modeling zaujímá až poslední místo, její postava ale stále láká pohledy. Nejen jejích fanoušků při vystoupeních, ale i když se ve volnu zajde smočit do moře. Zpěvačka, textařka, producentka, tanečnice, herečka (např. seriál Dva a půl chlapa) a modelka Tinashe Jorgenson Kachingwe tak minulý týden činila na Floridě.

Tinashe (v branži zpěvačka používá jen své křestní jméno) na Miami přicestovala na hudební festival iHeartSummer, kde i vystoupila. Stejně tak zpěvačky Halsey, Miley Cyrus nebo kapela Backstreet Boys. Další zastávkou pak byl Washington, kde svým vystoupením podpořila LGBT komunitu.

„Každá láska je krásná a perfektní a já slibuju, že udělám vše, co budu moct, abych podpořila rovnost, pochopení a soucítění po celém světě,“ uvedla k tomuto tématu s tím, že všechny své LGBT drahoušky miluje. Pro lidi, které někteří mohou považovat za jiné, má velké pochopení. Sama čelila šikaně kvůli své jinakosti, kvůli barvě pleti. Šikanovaný byl i její přítel, první láska, ten zase kvůli tomu, že chodí s holkou tmavé pleti. A tak se s ní raději rozešel.

Reklama

Další články

Načítám