Hlavní obsah
Článek

Ženy k výročí vztahu obvykle dostávají kytky, sladkosti, šperky, dovolené…i manželka Davida Beckhama (48) Victoria (49). Ale dvacetileté výročí seznámení si přece jen žádá něco speciálního, řekl si možná bývalý fotbalista. Něco, co si člověk nekupuje běžně, a co mu třeba i chybí. A Beckham dle některých britských médií našel, co hledal - a to soukromí. Právě soukromí je totiž to, co slavnému páru občas chybí. V tomto konkrétním případě to má znamenat ostrov v Karibiku za skoro 220 miliónů korun.

Volba prý padla na karibský ostrov Bird Cay za sedm miliónů liber, tedy necelých 220 miliónů korun, o rozloze 250 akrů, se soukromými plážemi, hlavním domem, domkem pro hosty i pro ‚služebnictvo‘. „David jí (Victorii) chtěl k příležitosti dvou dekád od začátku vztahu dát darem soukromí. Místo, kde budou moci v klidu relaxovat,“ cituje Daily Star svůj zdroj.

Ne všechny 'zdroje' se však shodnou. Na Daily Mailu se později objevila informace, od jiného zdroje, že to tak není. Tak uvidíme časem.

Victoria a David se seznámili v roce 1997, svatba byla o dva roky později v Irsku. Mají spolu čtyři děti – Brooklyna (18), Romea (14), Cruze (11) a Harper (5).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám