Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nelehké období prožívá britská televizní hvězdička, na ostrovech populární z reality show The Only Way Is Essex, Ferne McCann. Šestadvacetiletá brunetka čeká dítě s Arthurem Collinsem, který byl zatčen a obviněn z nedávného útoku žíravinou v londýnském klubu Mangle. Dva lidi při něm částečně oslepli a dvacet dalších bylo zraněno, píše Daily Mail o incidentu.

Těhotenství McCann potvrdila dva dny po zatčení bývalého partnera, s nímž ještě minulý měsíc byla na dovolené v Dubaji, a nedávno dokonce mluvila o svatbě s tím, že ‚je to narychlo (seznámili se loni v srpnu - pozn.), ale když je to ono, člověk to pozná‘...

Bohužel, vztah s otcem jejího dítěte nebyla nejšťastnější volba a její vyjádření se aktuálně nesou ve zcela jiném duchu. Mluví o tom, že ‚výzvě být svobodnou matkou bude energicky čelit‘ a že ‚udělá vše pro to, aby měla zdravé a šťastné dítě‘.

Detektiv inspektor Lee McCullough k útoku dodává: „Incident způsobil utrpení velké skupině lidí a zanechal za sebou mnoho dalších, kteří budou potřebovat dlouhotrvající péči. Otravná látka nebyla potvrzena,“ cituje jej Daily Mail.

Reklama

Další články

Načítám