Hlavní obsah
Článek

Zatímco otec herečky a bývalé manželky Johnnyho Deppa Amber Heard (37) už dal magazínu Grazia rozhovor mimo jiné o tom, jak je jeho holčička šťastná s miliardářem Elonem Muskem, a že dokonce pomýšlí na vdavky a zakládání rodiny, hlavní aktéři se jaksi nevyjadřovali. A vzhledem k tomu, že i fotku páru byste hledali marně, vyznívalo to trochu komicky. Možná i z toho důvodu Amber a Elon v neděli konečně sdíleli na sociálních sítích společný snímek.

Iniciátorkou byla nejspíš Heard, a aby nebylo pochyb o tom, co chce fotkou říct, ‚označkovala‘ si Muska otiskem rtěnky na jeho tváři. Oba pak na svých internetových účtech sdíleli po jednom snímku. Dříve téhož dne byli v Austrálii, kde momentálně pobývají, v chráněné krajinné oblasti Currumbin Wildlife Sanctuary vyfoceni na ziplinu.

Australské úřady mimochodem mají na Heard (a ona na ně) nemilou vzpomínku z roku 2015, kdy s Deppem, který zde natáčel Piráty z Karibiku, do země bez povolení přivezli i své dva psy. Pár z toho měl tenkrát velké nepříjemnosti a úřední tahanice. Austrálie se svou unikátní faunou a flórou má totiž na dovoz zvířat velmi přísné restrikce. Psi museli obratem zase do USA a mluvilo se dokonce o tom, že hercům hrozí vězení. Nakonec z toho byla pokuta tisíc dolarů.

V manželství s Deppem strávila Heard pouhý rok a čtvrt, rozvedli se letos v lednu. Musk se s exmanželkou Talulah Riley (už podruhé) rozvedl loni v listopadu. Šlo o jeho třetí rozvod, první proběhl se spisovatelkou Justine, se kterou má (spolu)zakladatel společností SpaceX, PayPal a Tesla, jehož jmění se odhaduje na víc než 13 miliard dolarů, šest synů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám