Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Románek, který spolu prožili, bohužel pro Alexandru Rodríguez nepřerostl ve vážnou známost. A to ji Justin Bieber dokonce vzal na dovolenou, kde jí představil malého brášku. Kdeže ale loňské sněhy jsou...

Na dalšího tak slavného kluka, jako je Bieber, Rodríguez asi jen tak nenarazí, ale z těch, řekněme, nepopulárních si může vybírat. Definici krásné ženy splňuje ve všech ohledech - postavou, obličejem i dlouhými hustými vlasy. Plno fanoušků také nasbírala díky účinkování v klipu mladého zpěváka a dá se říct Bieberova rivala na poli popové hudby Austina Mahoneho (21).

Původem portorikánská kočka průběžně dělá parádu na floridských plážích. A bylo to právě Miami, respektive vody kolem Miami, kde loni na jachtě dovolenkovala s popovým frajírkem a jeho bráškou. Poté, co spolu byli vyfoceni, se na sociálních sítích rozjely komentáře na téma, že si Bieber hledá záplatu za expřítelkyni Selenu Gomez. Právě k ní začali lidé Alexandru přirovnávat.

Reklama

Další články

Načítám