Hlavní obsah
Článek

Vidět je ji na módních přehlídkách nejzvučnějších značek, v reklamních kampaních i na večírcích, a když jim to dovolí, fanoušci ji poznávají i v civilu. Pokud ale jedna z aktuálně nejslavnějších modelek světa Gigi Hadid (28) usoudí, že je čas na více soukromí, není lehké ji na ulici identifikovat.

Dost inkognito si vyrazila i ve středu v New Yorku, kdy se zabalila do volné šedé mikiny, červených značkových tepláků a na hlavu narazila kšiltovku a na nos sluneční brýle. Do hvězdy přehlídky Victoria´s Secret nebo kampaně Versace, kde toho na sobě měla o poznání méně, měla v tu chvíli právě tak daleko, jako je to od nás do zmíněného amerického velkoměsta. Mise zapadnout v davu splněna téměř na výbornou...

Fandové si ji ale mohli prohlédnout v plné parádě téhož dne po setmění, kdy v rámci oslav 150. výročí od vydání prvního čísla magazín Harper‘s Bazaar promítal na Empire State Building ikonické fotky svých hvězd z titulních stran, mezi nimi i snímek mladinké Gigi, která byla ‚velmi poctěná‘, jak uvedla na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám