Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se při natáčení filmu Jumper dal v roce 2007 Hayden Christensen (36) dohromady s Rachel Bilson (35), fanynky filmového hezouna zaplakaly. A to málokterou napadlo, že bude příležitost páru pogratulovat k desátému výročí. Naskytla se v těchto dnech.

Bilson svému partnerovi předevčírem na sociální síti veřejně pogratulovala k 36. narozeninám a k tomu připojila i hashtag k 10. výročí vztahu. „Všechno nejlepší, hezoune. Moc tě milujeme,“ napsala ke sdílené fotce s odkazem na dcerku Briar Rose, která se jim narodila v roce 2014. To je také to jediné, co se o potomkovi slavných herců, a vlastně o jejich životě vůbec, ví. Soukromí si na hollywoodské poměry velmi střeží, na společenské akce nevyrážejí, jejich společné fotky z posledních let jsou ulovené paparazzi a je vidět, že se v civilu snaží být co nejméně nápadní.

Christensenovou zatím nejslavnější rolí byl Anakin Skywalker v Hvězdných válkách (Epizodě II a III), zahrál si také ve filmech Warholka, Temný bojovník nebo 90 minut v nebi. Jeho partnerka je známá spíš ze seriálů - O.C. nebo Doktorka z Dixie, zahrála si i v pár dílech Jak jsem poznal vaši matku. Poslední film natočila v roce 2014, její partner je o něco produktivnější. V roce 2015 odpremiéroval zmíněný snímek 90 minut v nebi a letos ho čekají premiéry thrillerů Numb, at the Edge of the End a First Kill.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám