Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato šestadvacetiletá britská modelka je jednou z těch, které si ‚udělaly jméno‘ na plnějších tvarech, v dnešní době tak populárních a diskutovaných. Iskra Lawrence ty své pravidelně prezentuje na sociálních sítích, kde ji sledují milióny lidí, ale i v kampaních, dokonce na spodní prádlo. Obliny teď zkrátka frčí.

Fanoušky si získala nejen tím, že je pyšná na své tělo, i když neodpovídá mírám 90-60-90, ale také sdílením fotek bez make-upu nebo motivačních videí, v nichž hovoří mimo jiné o tom, jak je důležité, aby měl člověk rád sám sebe. Komentáře typu ‚Tvoje tělo je zatraceně krásné‘ nebo ‚Jsi perfektní‘ dávají najevo, že obsah účtů rezonuje s pocity a názory mnoha jejích fandů.

Když je to k tématu, i ve videích se občas objevuje ve spodním prádle. V jednom z nejsledovanějších v krajkách diskutovala o tom, že i špíčky mohou být sexy. Nenechte se ale zmást slovem ‚obliny‘. Ty Iskra sice má, ale zpevněné jógou, pilates a tréninkem v posilovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám