Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem dánská modelka Josephine Skriver měla minulý pátek 24. narozeniny, ale s oslavami začala už víkend předtím, když si s přáteli vyrazila do resortu v Las Vegas. Nejvíc času strávili s koktejly v rukou ve střešním bazénu s výhledem na celé město hříchu.

Krátce předtím přitom narozeniny oslavil i její přítel, zpěvák a skladatel Alexander DeLeon, s nímž Josephine randí od prosince roku 2013. „Nemůžu být šťastnější než oslavit narozeniny mé lásky a mého muže. Každý den s tebou je ta nejbláznivější párty a splněný sen,“ napsala ke sdílené společné fotce na Instagramu, kde ji sleduje 3,7 miliónu lidí.

Vysloužila si spoustu lajků, ne že ne, pozorností její fanoušci ale zahrnují především fotky Skriver ve spodním prádle, které na ní vypadá perfektně, a tak je pravidelně k vidění na stránkách katalogů Victoria´s Secret. Jakožto jeden z andílků značky nemohla chybět ani na párty značky během prvního víkendu na Coachelle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám