Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen asi rok vydržel vztah zpěvačky Katy Perry a herce Orlanda Blooma (40). Ačkoli se oficiálně nerozešli, ale mají pauzu, aby si od sebe mohli odpočinout, na návrat to moc nevypadá. I na jednom z pooscarových večírků, na který dorazili oba dva, se vzájemně vyhýbali a čas trávili každý po svém a se svými přáteli. Ani později spolu nebyli viděni.

Zatímco Perry pobývá v Santa Barbaře a po pláži se prochází se svým psem, Bloom s přáteli vyrazil do Karibiku, konkrétně na celebritami oblíbený ostrov St. Barts. Společnost mu tam dělá i australská modelka Kristy Hinze-Clark (37). O nový románek ale nejde, blondýnka je manželkou rovněž přítomného dvaasedmdesátiletého miliardáře Jamese Clarka, s nímž má dvě děti.

Bloom stejně dává přednost tmavovláskám. Hnědé vlasy má jeho exmanželka Miranda Kerr, s níž má syna Flynna, a Perry je rovnou černovlasá, pokud tedy zrovna neexperimentuje s fialovou nebo zelenou. Podle Daily Mailu byl navíc Bloom před pár dny viděn s jistou brunetkou, jak spolu odjíždějí z restaurace v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám