Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco včera venku Mikuláši, čerti a andělé mrzli, herci natáčející mikulášský díl Ordinace měli opačný problém. Ten vznikal v teplém zářijovém dni, kdy se teplota v ateliéru přehoupla přes třicet stupňů. V kostýmech a parukách žádná sranda.

A kdo že si ‚užil‘ speciální díl? Kostým Mikuláše letos počtvrté oblékl Petr Rychlý (58), do role čerta se podruhé vžil Radim Fiala a andělsky krásná byla letos poprvé Michaela Badinková. „Doufal jsem, že se mi to letos vyhne, ale zase ne, zas to na mě padlo,“ povzdechl si, prý naoko, ale nakonec kdo ví, Petr Rychlý. Bez něj si ale prý mikulášský díl už nikdo ve štábu Ordinace nedovede představit.

Nejhorší kostým schytal Fiala, který pod čertovský plášť oblékl černé tričko, boty s kožíškem, černé rukavice a pochopitelně i paruku s rohy. „Vloni to byla pohoda, pršelo a venku bylo deset stupňů. Letos jsem navlečený stejně, rozdíl je jen v tom, že venku je třicet a v ateliéru minimálně pětatřicet stupňů. Lahoda,“ uvedl herec.

Role anděla pak byla oproti předchozím pohodová, ve srovnání s kolegy strávila Michaela Badinková v maskérně zlomek času a oblékla lehké bílé svatební šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám