Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte na výzvy, které soutěžní páry vyhlásily začátkem StarDance k povzbuzení hlasujících fanoušků? Tak první je splněna. Jana Plodková (42) a Michal Padevět se chtěli - v případě postupu do sedmého kola - naučit vyskakovat na koně jako indiáni. „Rádi bychom zažili, jak probíhá komunikace s koněm v jeho přirozeném prostředí... Nikdy jsem nezažila, jaké to je na něm sedět bez sedla, a jak vlastně s ním fungovat,“ řekla začátkem října Plodková. Ten čas nadešel tento týden, jak se jim dařilo?

„Výzvu s naskakováním na koně jsem si zvolila proto, že jsem měla z koní velký respekt, ne-li strach. Ale podařilo se mi najít místo, kde učí komunikaci s koňmi a používají naprosto přirozený způsob, jak s nimi žít, vyrůstat a pohybovat se. Věděla jsem, že tam bych mohla svůj strach odbourat. A také jsem si chtěla splnit jeden z dětských snů. Když jsem se jako malá dívala na Vinnetoua, tak jsem chtěla také umět naskakovat na koně jako Indiáni. A teď byla příležitost si to zažít,“ řekla herečka, která přes obavy výzvu zvládla stejně dobře jako pohyb na tanečním parketu.

„Naskakovat na koně nebyla žádná legrace. Také se mi to dvakrát nepovedlo. Ale ve chvíli, kdy už jsem byl nahoře, tak se mi to hodně zalíbilo. Nejlepší zážitek pro mě byl, když jsme s Janou naskočili oba a já jsem toho koně vedl takovým záhadným způsobem. Bylo to vlastně velmi povznášející,“ odnesl si z obce Pouště u Dobříše zážitek i její taneční partner Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám