Hlavní obsah
Článek

Umělecké sdružení ARTES v neděli večer udělilo v Divadle u Hasičů ceny Mistr zábavního umění. Čestný titul je umělcům udělován v několika kategoriích, a to Zpěvák,  Zpěvačka, Hudební skladatel, Hudební aranžér/ dirigent, Textař/ textařka, Scenárista/ režisér, Kandidát Síně slávy a Entertainer roku.

Do síně slávy byl uveden Karel Gott, ceny dále převzali například Ivan Mládek, Jiří Suchý, Jiří Adamec, Luděk Sobota, Josef Zíma či Yveta Simonová.

Z dalších přítomných osobností české umělecké scény jmenujme například Miluši Voborníkovou nebo Eduarda Hrubeše, moderátora kdysi populárního pořadu Tak neváhej a toč!, ale také konferenciéra, zpěváka, rozhlasového moderátora, trumpetistu, banjistu, herce. „Rozhlas je fantastický, protože když už nevíte, co říct, můžete pustit písničku,“ uvedl v jednom z rozhovorů pro Český rozhlas, kde uvádí pořad U muziky s Eduardem Hrubešem.

Na společenské akce s přítomností médií chodí Hrubeš jen velmi výjimečně, naposledy jsme jej potkali na narozeninové oslavě moderátorky a zpěvačky Jany Chládkové před víc jak rokem.

Reklama

Další články

Načítám