Hlavní obsah
Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) se v květnu stal už čtyřnásobným tatínkem. Jeho manželka Lucie Šafářová (37) mu přivedla na svět syna, který dostal jméno Oliver. Společně mají ještě dcerku Leontýnku (3,5) a další dva syny má Plekanec z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (44).

Když má populární „Pleky“ na starosti všechny čtyři ratolesti, je u něj doma hodně veselo. Starší bráchové Adam (7) a Matyáš (10) se malého bratříčka nemohou nabažit a hokejista si pochvaluje, jak moc ho mají rádi. Stejně jako jejich sestřička Leontýnka.

„Tak doufám, že tahle partička zůstane stejnou partičkou napořád,“ rozněžnil se pyšný tatínek nad fotkou svých dětí, které se shlukly kolem malého Olivera.

Plekanec byl s nejmladší ratolestí už i na dovolené u moře. Nedávno se s Lucií Šafářovou (37) slunili na Kypru a bývalá tenistka se pochlubila štíhlou figurou v plavkách. Dalšího potomka prý neplánuje. „Čtyři děti stačí. Už nechci být nikdy těhotná,“ vtipkovala ještě před pár měsíci se Super.cz Šafářová, jež s Plekancovými syny skvěle vychází. A v budoucnu by nadále chtěla zůstat u tenisu.

Reklama

Další články

Načítám