Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) se teprve před dvěma měsíci stala dvojnásobnou maminkou, ale coby sportovkyně a aktivní maminka se hodně rychle vrátila zpátky do formy. A to dokonce tak, že se klidně vyfotila u lehátka v bikinách.

Rozesmátá Lucie si s manželem Tomášem Plekancem (41) a dětmi dopřává prosluněnou dovolenou na Kypru. Sympatická maminka dcery Leontýnky (2,5) a malinkého syna Olivera fanoušky potěšila společnou fotkou s Plekancem přímo z pláže. Zejména dámy si pak pochvalovaly, že svého oblíbeného hokejistu vidí jen s ručníkem omotaným kolem pasu.

Plekanec má celkem tři syny. Dva kluky Adama (7) a Matyáše (10) má ještě z manželství s Lucií Vondráčkovou. Další přírůstky do rodiny už prý hokejista s tenistkou neplánuje, i když „nikdy neříkej nikdy“.

„Čtyři děti stačí. Už nechci být nikdy těhotná,“ vtipkovala ještě před pár měsíci se Super.cz Šafářová, jež s Plekancovými syny skvěle vychází. A v budoucnu by nadále chtěla zůstat u tenisu.

„Ráda bych se věnovala dětem v tenise, jako mentorka, trenérka a také mě baví cvičení, dělám si fitness kurz, takže někde mezi tenisem a fitness bych se ráda uplatnila,“ prozradila ještě před porodem druhého potomka bývalá tenistka.

Reklama

Další články

Načítám