Hlavní obsah
Článek

Příští rok už jich bude o jednoho víc. Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista Tomáš Plekanec (41) se těší na dalšího společného potomka. Spolu už mají dvouletou dceru Leontýnku, Plekanec má z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny.

Že jsou v očekávání, manželé oznámili 24. prosince, těsně po půlnoci, v jejich nejbližším okolí se o tom ale už déle ví.

"Krásné Vánoce a svátky vám všem! Ať jsou klidné, plné pohody a splněných přání. My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme," napsala Lucie Šafářová.

To, že se jim narodí nový bráška nebo sestřička, vědí i kluci Adam a Matyáš, kteří letos tráví oproti loňsku vánoční svátky u své maminky Lucie Vondráčkové v Praze, zatímco táta Tomáš Plekanec bude s manželkou a její rodinou v Brně.

Na Šafářové už začíná být těhotenské bříško vidět. Její prvorozená dcera Leontýnka oslavila před pár dny druhé narozeniny, takže mezi dětmi bude ideální věkový odstup, kdy se dá péče o ně zvládnout a brzy z nich budou i parťáci.

Reklama

Další články

Načítám